Schvalování faktur snadno a rychle ve Fusio

Podívejte se na tipy, jak na schvalování faktur i jiných položek ve Fusio. Pamatujte, prosím, že se jedná pouze o příklady z širokých možností Fusio. Schvalovací proces u Vás může být vždy nastavený přesně na míru Vašim potřebám 🙂 Připravili jsme pro Vás krátké video: https://youtu.be/gencf5FqS_A

Pojďme si představit několik možností, jak snadno a rychle schválit doklad či jakoukoliv další položku ve Fusio. Pamatujte, prosím, že se jedná pouze o příklady z širokých možností Fusio. Schvalovací proces u vás může být vždy nastavený přesně na míru Vašim potřebám

Dlaždice na Dashboarduaktuální informace a rychlý přístup do seznamu

Jedním ze způsobů, jak rychle vstoupit např. do agendy Faktury a zde dokument schválit, je Dlaždice Moje faktury ke schválení, kterou si každý uživatel může na svém Úvodním panelu Fusio snadno vytvořit.

Další variantou může být Dlaždice, která zobrazuje, např., aktuální počet faktur čekajících ve Fusio na Vaše schválení. (Více o tom, jak si každý uživatel může přizpůsobit Úvodní panel svým potřebám se dozvíte v samostatném videu věnovanému Dashboardu a Dlaždicím Fusio.)

Díky Dlaždicím, tak nemusíme požadovaný seznam hledat v hlavním menu, protože dvojklikem na zvolenou Dlaždici se dostaneme přímo do seznamu Přijaté faktury pod filtr Moje k vyjádření.

Faktury čekající na Vaše vyjádření jsou označeny příslušným statusem… a v podseznamu vybraného dokladu je potom náhled nastaveného schvalovacího schématu, kde například vidím, že jsem nyní na řadě a měla bych se k faktuře vyjádřit. (Více o možnostech nastavení schvalování se dozvíte v samostatném videu Schvalovací proces Fusio.) Pokud mi ke schválení stačí informace z tohoto náhledu, mohu použít přímo tlačítko Schválit a vše je vyřízeno. Příslušná položka zmizí z hlavního seznamu a na dlaždici se číslo o jedno zmenší. Když budu požadovat podrobnější informace, mohu dvojklikem vstoupit do Editoru, kde mám k dispozici i náhled dokumentu a odkud mohu fakturu také snadno Schválit, příp. Zamítnout apod.

Výběr zobrazených položek v Hlavním seznamu mohu snadno měnit pomocí Rychlých filtrů, které mám k dispozici, mohu si tak zobrazit, např., všechny Moje již schválené nebo zamítnuté faktury atd.

E-mailový report – odkazy pro rychlé schválení i z mobilního zařízení

Další cestou, jak můžete být upozorněni na doklad či položku čekající na Vaše schválení, je e-mailový report, vygenerovaný dle vašich nastavení, např.,  nad seznamem faktur. Report či notifikace obsahuje odkaz, přes který mohu, jsem-li přihlášená ve vnitřní síti naší společnosti, vstoupit opět do seznamu Přijaté faktury ve Fusio a známým způsobem se k dokladu vyjádřit.

E-mailový report může také obsahovat přímé odkazy pro Schválení, Zamítnutí či další změny stavu schvalované položky, které lze využít bez nutnosti vstupovat do Fusio. Na základě informací, které mám k dispozici v hlavičce reportu či v náhledu samotného dokumentu se mohu k dokladu přímo vyjádřit a to, např., i v terénu z mobilního zařízení. Schválení mi poté bude potvrzeno, např., hláškou přes webové rozhraní.

Schvalování z e-mailu se dá, vedle faktur a dokladů, aplikovat také na jakýkoliv další typ schvalovacího procesu u Vás ve společnosti.

Systém Fusio lze přizpůsobit přesně na míru Vašim potřebám, lze např. nastavit, aby bylo možné hromadně schválit všechny dokumenty ze seznamu v reportu apod.

Přesvědčte se na vlastní oči

Všechna data na jednom místě, snížení nákladů i chybovosti. Ukážeme vám,  jak Fusio funguje – stačí, když nám zanecháte kontakt.