Dashboard Fusio – přehled o klíčových ukazatelích výkonu

Dashboard Fusio je přizpůsobitelný na míru každému uživateli a poskytuje rychlý přehled o klíčových ukazatelích výkonu relevantních pro Váš konkrétní cíl nebo obchodní proces. Připravili jsme pro Vás krátké video: https://youtu.be/gencf5FqS_A

Na Úvodní panel lze umísťovat Dlaždice – miniaplikace, které zobrazují aktuální informace ze systému, příp. slouží pro rychlý přístup do oblíbených seznamů.

Dříve byly k dispozici pouze na Pásu dlaždic. Nyní lze pro jejich rozmístění využít plochu Úvodního panelu, kde může mít každá dlaždice vlastní rozměr a libovolné umístění.

Novou Dlaždici lze na plochu přidat buď pomocí tlačítka plus, které se zobrazuje na konci každého řádku, nebo dvojklikem kamkoliv do volného místa.

A otevře se vám nabídka s Dlaždicemi, které máte k dispozici.

Fusio nabízí 3 typy dlaždic. A sice Univerzální, které jsou zdarma pro každého uživatele, jako Oblíbené a Oblíbený seznam, ty slouží jako zkratky pro rychlý přístup do často používaných seznamů.

Dále jsou zde Dlaždice univerzální zpoplatněné, jako Počet záznamů v seznamu nebo Graf ze seznamu, které slouží pro zobrazení dat ze zvoleného seznamu a filtru.

A nakonec zde mohou být Dlaždice vytvořené na míru pro Vás – každá totiž představuje samostatný miniprogram, takže si můžete nechat vytvořit aplikaci zobrazující data, která potřebujete (např. kurzy měn, počasí či cokoliv jiného…)

Když budeme chtít vytvořit na ploše novou dlaždici např. pro rychlý přístup do oblíbeného seznamu Obchodní případy… otevřeme editor a zadáme požadovaný seznam a název pro naši Dlaždici… a dále ikonu, popř. obrázek… do databáze vám může implementátor nahrát jakýkoliv obrázek nebo například logo vaší společnosti…. Upravit můžeme také rozměry dlaždice… a zvolit má-li se zobrazovat nadpis…

A podobně můžeme postupovat v případě dalších dlaždic.

Také pro Vás připravujeme další univerzální dlaždice – jako např. Náhled seznamu, kde bude možné nad daným seznamem a filtrem zobrazit náhled potřebných dat přímo na ploše úvodního panelu.

Náš tip: Podívejte se, jak si díky Dlaždicím ulehčit Schvalování faktur.

Využijte novou funkcionalitu a přizpůsobte si Váš Úvodní panel přesně na míru 🙂

Přesvědčte se na vlastní oči

Všechna data na jednom místě, snížení nákladů i chybovosti. Ukážeme vám,  jak Fusio funguje – stačí, když nám zanecháte kontakt.