Fusio jako náhrada za SharePoint nebo Notes/Domino

Také hledáte náhradu za SharePoint, příp. další aplikace?

V poslední době se nás často ptáte, zda Fusio může nahradit Vaše stávající řešení, postavené na aplikacích Microsoft SharePoint, případě HLC Notes/HLC Domino. (Dříve IBM Notes a IBM Domino, ještě předtím Lotus Notes a Lotus Domino).

Obecně zní v obou případech odpověď – Ano – realizace záleží na Vašich požadavcích. Zmíněné aplikace jsou variabilní platformy pro vytváření konkrétních řešení, a to platí i pro Fusio.

Každá z platforem má svoji koncepci a specifické funkce – splnění stejných potřeb mohou dosahovat odlišným způsobem. Vždy vycházíme primárně z toho, jaké máte potřeby a požadavky a jaké procesy a workflow Vaše řešení zahrnuje.

Fusio je systém disponující širokou škálou funkcionalit, které nám umožňují splnit většinu obvyklých požadavků zákazníků přímo pomocí dostupných prostředků platformy. A pokud jde o požadavek specifický, ten je, stejně jako u uvedených systémů, řešitelný zakázkovým vývojem. Fusio pro tyto účely zahrnuje pokročilou podporu modularity, zajišťující, mimo jiné, i možnost propojení s jinými systémy.

Pokud jste i Vy v situaci, kdy zvažujete přechod ze SharePointu nebo Notes/Domino, nejspíš Vás zajímá, jaké jsou konkrétní možnosti právě ve Vašem případě. Domluvte si schůzku s naším konzultantem, ať už osobní nebo online. Při nezávazném setkání si vyjasníte vše potřebné a seznámíte se blíže s možnostmi platformy Fusio.

Ukázka seznamu Fusio s agendou pro evidenci, sdílení a workflow dokumentů.

Ukázka systémového editoru Fusio s možnostmi úprav parametrů jednotlivých seznamů v uživatelské části správcem systému.

Přesvědčte se na vlastní oči

Všechna data na jednom místě, snížení nákladů i chybovosti. Ukážeme vám,  jak Fusio funguje – stačí, když nám zanecháte kontakt.