Novinka ve verzi Fusio 23.1.: Přidejte si URL odkaz do editačního pole Popisek

Milí uživatelé a správci Fusio,

přidejte si, v nové verzi systému – 23.1., URL odkazy do editačních polí typu Popisek v editorech záznamů a mějte po ruce Pokyny, Návody, Směrnice, Ceníky či další dokumenty umístěné na Vašem intranetu, webu, v systémech 3. stran nebo v jiných agendách Fusio.

Díky URL odkazům mohou mít nyní všichni uživatelé při editaci záznamů k dispozici rychlý a snadný přístup k potřebným materiálům přímo z editorů Fusio.

Podívejte se na krátké video o nové funkcionalitě:

Novinka ve verzi 23.1.: Možnost vložení URL odkazu do Editačního pole Popisek

Editační pole typu Popisek může v nové verzi Fusio obsahovat také URL odkaz.

Do jednotlivých editorů záznamů tak lze nyní vkládat odkazy na web, do systémů 3. stran, příp. do jiných agend Fusio. Funkcionalita se hodí, například, pro umístění odkazů na nejrůznější Pokyny, Návody, Směrnice či další dokumenty umístěné, například, na Vašem firemním webu, intranetu, v jiném seznamu Fusio apod.

Budeme-li chtít vytvořit nové editační pole typu Popisek s vloženým URL odkazem, zvolíme potřebný seznam, otevřeme editor záznamu a zde vstoupíme do systémového editoru, kde použijeme tlačítko Přidat nové editační pole, které pojmenujeme, zvolíme pro něj typ pole Popisek a do jeho URL přidáme, jako substituci textovou hodnotu, webovou adresu odkazující na příslušný dokument – v naší ukázce jsou to Podmínky zpracování osobních údajů umístěné na webu Fusio.cz

Výhodou je, že každý uživatel, který nyní bude chtít editovat seznam GDPR evidence, bude mít v editoru záznamu možnost snadného a rychlého přístupu k tomuto dokumentu… kliknutím na odkaz se otevře příslušná webová stránka.

Popisek se může chovat i dynamicky a měnit se, například, v závislosti na změnách v poli, pod kterým se nachází – například podle zvoleného stavu.

Přesvědčte se na vlastní oči

Všechna data na jednom místě, snížení nákladů i chybovosti. Ukážeme vám,  jak Fusio funguje – stačí, když nám zanecháte kontakt.