Fusio Dashboard – Vaše palubní deska

Proč využívat Dashboard ve Fusio?

Dashboard Fusio je jako palubní deska v autě. Vidíte jen to nejdůležitější. Pokud se chcete v nastavení šťourat víc, můžete. Ale kontrolku s olejem vidíte hned na první dobrou.

Chcete vidět ty nejdůležitější informace z celé firmy?

Na první pohled?

K tomu slouží Dashboard.

Po přihlášení do Fusio uvidíte hned, co se děje ve firmě a co je nejdůležitější – uvidíte jen to, co opravdu chcete / potřebujete. Dashboard je individuální pro každého uživatele, každý si ho tedy může nastavit podle sebe.

Systémy jsou plné dat, ale nejsou přehledné. V tom je ten problém.

Musíte stále dokola a dokola procházet různé části systému a doslova se přehrabovat v tom, co vás nezajímá jen proto, abyste se dostali k tomu co potřebujete ❓

A víte, že to jde i jinak❓

Jednodušeji❓

Manažeři jsou v dnešní době zahlceni velkým množstvím dat. Myslíme si, že by měli být přesně informováni jen o tom, co opravdu potřebují. Ne o dalších 100 grafech, které pro ně nemají smysl. Potřebují být informováni ve chvíli, kdy je problém, nebo ještě lépe – kdy hrozí problém. Když situace vyžaduje jejich pozornost.

Jednoduchý příklad – ráno přijdete do práce a zapnete Fusio. Ihned vidíte dlaždice s informacemi, které pro vás znamenají činnost a musíte je udělat. Například:

☑ počet úkolů, kterým se blíží termín odevzdání,

☑ počet FA, které máte schválit,

☑ počet žádostí o dovolenou, které máte schválit apod.

Můžete přímo vidět graf vývoje obratu (hned vidí na první přihlášení), e-mailové reporty ohledně procesů, kde to maličko drhne – např. soupis FA se splatností do 3 dnů, které ještě nejsou schválené.

Tím podchytíte situaci včas a nenastane problém.

Samozřejmě že e-maily musíte číst, jinak vám ani Fusio nepomůže. 🤣

Ale vždy vás včas upozorní na vzniklé problémové stavy nebo potenciální problémy.

Sestavit si vlastní dashboard umožňuje vestavěný nástroj Fusio, ale zákazníci často využívají k propojení i externí nástroj, který umí dál rozšířit možnosti – jde např. o Power BI od Microsoft.

Je jen na vás, jak moc si každodenní život zjednodušíte.

Kdo vyzkouší, nechce jinak.

Na jeden klik totiž víte vše – a práce jde plynule od ruky.

Dashboard Fusio je přizpůsobitelný na míru každému uživateli a poskytuje rychlý přehled o klíčových ukazatelích výkonu relevantních pro Váš konkrétní cíl nebo obchodní proces. Podívejte se na krátké video:

Na Úvodní panel Fusio lze umísťovat Dlaždice – miniaplikace, které zobrazují aktuální informace ze systému, příp. slouží pro rychlý přístup do oblíbených seznamů.
 
Dříve byly k dispozici pouze na Pásu dlaždic. Nyní lze pro jejich rozmístění využít plochu Úvodního panelu, kde může mít každá dlaždice vlastní rozměr a libovolné umístění.

Novou Dlaždici lze na plochu přidat buď pomocí tlačítka plus, které se zobrazuje na konci každého řádku, nebo dvojklikem kamkoliv do volného místa. A otevře se vám nabídka s Dlaždicemi, které máte k dispozici.

Fusio nabízí 3 typy dlaždic. Univerzální, které jsou zdarma pro každého uživatele, jako Oblíbené a Oblíbený seznam, ty slouží jako zkratky pro rychlý přístup do často používaných seznamů.

Dále jsou zde Dlaždice univerzální zpoplatněné, jako Počet záznamů v seznamu nebo Graf ze seznamu, které slouží pro zobrazení dat ze zvoleného seznamu a filtru.

A nakonec zde mohou být Dlaždice vytvořené na míru pro Vás – každá totiž představuje samostatný miniprogram, takže si můžete nechat vytvořit aplikaci zobrazující data, která potřebujete (např. kurzy měn, počasí či cokoliv jiného…)

Když budeme chtít vytvořit na ploše novou dlaždici např. pro rychlý přístup do oblíbeného seznamu Obchodní případy… otevřeme editor a zadáme požadovaný seznam a název pro naši Dlaždici… a dále ikonu, popř. obrázek… do databáze vám může implementátor nahrát jakýkoliv obrázek nebo například logo vaší společnosti…. Upravit můžeme také rozměry dlaždice… a zvolit má-li se zobrazovat nadpis…

A podobně můžeme postupovat v případě dalších dlaždic.

Průběžně pro Vás připravujeme další dlaždice na Dashboard – nyní např. Data v seznamu, kde je možné nad daným seznamem a filtrem zobrazit náhled potřebných dat přímo na ploše úvodního panelu. Podívejte se na video níže:

Schvalování faktur Vám mohou dlaždice také ulehčit. Podívejte se jak: 

Přesvědčte se na vlastní oči

Všechna data na jednom místě, snížení nákladů i chybovosti. Ukážeme vám,  jak Fusio funguje – stačí, když nám zanecháte kontakt.