Kumulativní grafy ve Fusio

Milí uživatelé a správci Fusio,

data v seznamech Fusio si nyní (od verze Fusio 23.2.) můžete zobraztovat také ve formě kumulativních grafů, které slouží pro znázornění postupně načítaného počtu či součtu Vámi zvolených hodnot.

Podívejte se, jak na to a využívejte i Vy nové grafy pro statistické analýzy, vyhodnocení efektivity, vytváření přehledů či prezentací 😉

Podívejte se na krátké video o nové funkcionalitě:

Kumulativní grafy ve Fusio

Data ve Fusio si můžete zobrazovat také ve formě kumulativních grafů, které slouží pro zobrazení postupně načítaného počtu či součtu vámi zvolených hodnot.

Ukažme si vytvoření kumulativního grafu například na přehledu vynaložených nákladů za marketingové služby. Využiji k tomu seznam fakturace, kde pomocí filtru zobrazím požadované faktury a přes tlačítko vstoupím do grafického zobrazení seznamu, zde si opět nastavím potřebné parametry a vedle prostého součtu, který mi ukazuje celkové náklady pro jednotlivé měsíce, mohu zvolit Součet kumulativně a zobrazit si, jak náklady narůstali po jednotlivých obdobích až např. dodnes.

Příkladem grafu Kumulativního počtu může být např. přehled vývoje počtu poptávek po zvoleném produktu v požadovaném období.

Grafy kumulativního počtu či součtu můžete využívat pro Vaše statistické analýzy, vyhodnocení efektivity a vytváření přehledů či prezentací nejrůznějších ukazatelů.

Využívat tento typ grafu můžete také v Dlaždicích na Vaší domovské stránce Fusio.

Přesvědčte se na vlastní oči

Všechna data na jednom místě, snížení nákladů i chybovosti. Ukážeme vám,  jak Fusio funguje – stačí, když nám zanecháte kontakt.