Jak snadné je ve Fusio přidání další agendy

V tomto videu si ukážeme, jak snadné je ve Fusio přidání další agendy. Pojďme to zkusit třeba na jednoduché agendě přijatých faktur:

Fusio – Přidání nové agendy ve 3 minutách

Úpravy agend může provádět správce pomocí Systémového editoru Fusio.

V systémovém editoru je dostupné nastavení sloupců, filtrů, tiskových sestav a dalších prvků.

My si však ukážeme přidání nové agendy pomocí Generátoru agend.

Novou agendu pojmenujeme, v tomto případě tedy Schvalování faktur. Přiřadíme uživatelskou roli, která s ní bude pracovat a zařadíme ji pod příslušnou položku v menu. Poté již můžeme přidávat jednotlivé sloupce, jako je Dodavatel, Datum vystavení a splatnosti faktury, Variabilní symbol, Stručný popis a ostatní podle Vašich potřeb.

Nově přidaná agenda se zařadí na příslušné místo v Systémovém editoru.

Můžeme vidět, že byly přidány její sloupce a také byl vytvořen jednoduchý editor.

Pro Vaše účely si uspořádáte jednotlivé položky v editační kartě tak, jak Vám to bude nejlépe vyhovovat.

Pro přehlednost můžeme přidat i rámečky a zarovnat jednotlivá pole tak, aby byla editace přehledná a pohodlná.

Ukažme si také vytvoření jednoduché akce. Budeme třeba chtít, aby poté, co je vyplněn objednavatel faktury, se do pole Vedoucí střediska automaticky doplnilo jméno jeho nadřízeného. I tyto dynamické akce může správce nastavovat v Systémovém editoru.

Novou agendu máme hotovou, při dalším přihlášení do Fusio je již připravena k použití.

Pojďme si vyzkoušet vyplnění prvního záznamu. Vyhledáme dodavatele v adresáři, doplníme variabilní symbol a další údaje. Povšimněte si, prosím, že po vyplnění objednatele se díky nastavené akci automaticky doplné vedoucí střediska.

A pokud budete chtít v budoucnu agendu upravit nebo do ní třeba přidat další evidovaný údaj? Nebojte, je to stejně jednoduché, jako přidání agendy, které jsme si ukázali.

Systémový editor je zkrátka nástroj, který umožní každé firmě nebo organizaci mít svůj systém přesně, podle individuálních potřeb. Je jen na Vás, jestli si s využitím tohoto nástroje své Fusio budete stavět a upravovat sami nebo s naší pomocí.


Přesvědčte se na vlastní oči

Všechna data na jednom místě, snížení nákladů i chybovosti. Ukážeme vám,  jak Fusio funguje – stačí, když nám zanecháte kontakt.