Přehled Fusio novinek ve verzi systému 22.2.

Milí uživatelé a správci Fusio,

níže Vám přinášíme přehled nejdůležitějších novinek, které jsme pro Vás připravili do verze systému 22.2.

Podívejte se na krátká You Tube videa nebo si přečtěte stručný popis nových funkcionalit:

 

1. Dashboard – Úvodní panel Fusio (video)

Ve Fusio je nyní všem uživatelům k dispozici Dashboard – grafické rozhraní přizpůsobitelné na míru a poskytující rychlý přehled o klíčových ukazatelích výkonu relevantních pro Váš konkrétní cíl nebo obchodní proces. Podívejte se na krátké video:

2. Práce s více záznamy

Ve Fusio můžete nově, nejen v podseznamech, ale i v hlavních seznamech vybrat skupinu záznamů (pomocí kláves Ctrl nebo Shift) a provádět nad nimi hromadně akce – naráz je Smazat, Uzamknout/Odemknout nebo pomocí speciálních tlačítek předat datové pumpě (zakázková úprava) a např. Schválit, Exportovat, Změnit stav apod.

3. Automatické načítání potřebných dat z API do editačních polí Fusio

Díky nové substituci (Hodnota z datové pumpy), lze do Fusio editačních polí, přes vytvořenou datovou pumpu, načíst a doplnit informace z jakýchkoliv API rozhraní na webech – Google mapy, Kurzovní lístek, ARES, Počasí, … Je tedy např. možné automaticky doplňovat normatizované adresy z Google map, aktuální kurzy ČNB do faktur vystavovaných na cizí měny, názvy a data z rejstříku ekonomických subjektů, informace o vzdálenosti a délce trvání cesty do knihy jízd, hodnotu zbývajícího kreditu v datových schránkách a cokoliv dalšího.

4. Možnost nastavení menších obrázků při generování tiskových sestav do PDF

Nově lze, při nastavování substituce Tisková sestava do PDF, zvolit také menší rozlišení (DPI) příloh vložených do tiskové sestavy tak, aby výsledné PDF mělo požadovanou velikost a nebylo příliš velké např. pro rozesílání e-mailem nebo ukládání.

5. Možnost vypnout vkládání e-mailové patičky Fusio

Nově lze vypnout vkládání patičky do e-mailů posílaných z Fusio a rozesílat jen čistý text, což je vhodné např. při zasílání e-mailů přes SMS bránu. 

Přesvědčte se na vlastní oči

Všechna data na jednom místě, snížení nákladů i chybovosti. Ukážeme vám,  jak Fusio funguje – stačí, když nám zanecháte kontakt.