Přišli jsme se zeptat do účetní a daňové kanceláře EURODANĚ, jak jsou zde spokojeni se systémem Fusio a jak jim v práci pomáhá… Podívejte se na krátký rozhovor s prokuristkou společnosti, Ing. Michaelou Taubingerovou 🙂 Děkujeme!

Přečtěte si rozhovor:

ANTS Fusio: Představíte nám, prosím, Vaši společnost?

Ing. Michaela Taubingerová, prokuristka: Naše společnost se jmenuje Eurodaně, zabýváme se zpracováním účetnictví a daňovým poradenstvím pro firmy i jednotlivce.

Proč jste hledali nový informační systém?

Hlavně proto, že jsme potřebovali mít na jednom místě – jak evidenci docházky zaměstnanců, tak evidenci úkolů a práce včetně časové náročnosti jednotlivých klientů a toto nám Fusio umožnilo.

Proč jste si vybrali Fusio?

Fusio jsme si vybrali hlavně z toho důvodu, že jsme na něj měli velmi dobré reference, když jsme procházeli nabídku jiných firem, tak nám nepřipadala tak atraktivní, a hlavně nám přišlo výborné to, že si lze Fusio uzpůsobit dle vlastních požadavků a individuálně na míru.

Jak probíhala implementace Fusio?

Implementace probíhala tak, že se k nám zastavil na osobní schůzku několikrát obchodní zástupce, který s námi prošel dosavadní práci a to, jak probíhají procesy v naší firmě. Následně pro nás byl připraven implementační proces, ten jsme si společně ještě jednou prošli a poté proběhla samotná implementace. Pak bylo k dispozici krátké zkušební období, kdy jsme si program vyzkoušeli, připomínkovali a následně nasadili na běžný provoz.

S čím Vám Fusio pomáhá?

Fusio nám pomáhá hlavně s docházkou zaměstnanců, s evidencí práce zaměstnanců a také s hlídáním časové náročnosti jednotlivých úkolů a klientů.

Další výhodou je, že nám Fusio hlídá termíny, díky čemuž máme přehled o tom, kdy musí být co zpracováno, co už zpracováno je a který termín je dodržený.

Pomáhá nám taktéž hlídat úkoly, i jiné, mimo daně a účetnictví, jako například jednotlivé úkoly zaměstnanců a vyřizování drobné agendy.

Kdo všechno u Vás s Fusio pracuje?

S programem u nás pracují všichni ve firmě, jak zaměstnanci, tak i vedení.

Jak jste s Fusio spokojeni?

Se systémem Fusio jsme velmi spokojení, pomáhá nám při každodenní práci, pomáhá nám hlídat termíny. Je to velmi uživatelsky přívětivý program, který je dobrý… 😊

Doporučili byste Fusio i dalším firmám?

Určitě ano. Myslím si, že na trhu není moc programů, které by dokázaly takto pokrýt požadavky na variabilitu a individuální proporce, které firmy žádají.

To nás moc těší 🙂 Děkujeme za milý rozhovor a přejeme, ať se daří!

Přesvědčte se na vlastní oči

Všechna data na jednom místě, snížení nákladů i chybovosti. Ukážeme vám,  jak Fusio funguje – stačí, když nám zanecháte kontakt.